5220 1-2

Winspire har mange års erfaring i forandringsledelse. Vores opgaver omfatter typisk større organisationsændringer, lederudviklingsprogrammer og undervisningsforløb. 

Alt efter kundens behov arbejder vi som proceskonsulenter, projektledere, sparringspartnere og coaches. Og vi ved, hvordan strategi, teknologi, proces og mennesker kobles til unikke løsninger i organisationen.

Udvikling af ledere og organisationer 

 

Fleksibilitet

Winspire kan bistå med både strategiske opgaveløsninger og sparring, analyse, scenariebeskrivelser, kompetenceudvikling og workshops for ledere og medarbejdere. Vi tilpasser omfang og metode til den konkrete opgave.

 

 

Metoder

Værktøjskassen hos Winspires konsulenter spænder over strategisparring, facilitering, uddannelse og teamudvikling samt personlig sparring/mentoring.

Vi er certificerede inden for MBTI (Myers Briggs Type Indicator), JTI (Jungs Type Indicator), NLP, EASI, Masters MPA og DiSC 

Kernekompetencer

Især salgs- og serviceorganisationer har trukket på Winspires kompetencer i forbindelse med etablering og optimering af teknologi, processer og organisation.

     

 

 

 

 

 

 linkedin-logo

 

Kontakt

Tlf: +45 21 72 81 99

Mail: info@winspire.dk