5226 1

Winspire har mange års erfaring i forandringsledelse. Vores opgaver omfatter typisk større organisationsændringer, lederudviklingsprogrammer og undervisningsforløb. Alt efter kundens behov arbejder vi som proceskonsulenter, projektledere, sparringspartnere og coaches. Vi ved, hvordan strategi, teknologi, proces og mennesker kobles til unikke løsninger i organisationen.

Projekt- og  programledelse

 

 

Udfordringen

Vi har haft ansvar for mere end 2 mio. projekttimer i nogle af Danmarks mest komplicerede projekter. Derfor ved vi, hvor udfordringerne i tunge projekter opstår, og hvordan de håndteres.

Succesen

Vi sikrer succes ved at påtage os ansvaret for at lede jeres projekter. Vi fokuserer ikke kun på overholdelse af tid, økonomi og kvalitetskrav. Vort primære fokus er også, at projekterne skal skabe den forventede værdi for forretningen- også når projektet er gennemført og lukket ned.

 

 

Merværdi

Vores erfaring inden for programmer og projekter omsættes også til værdi for vores kunder gennem projekt-reviews, uddannelse, træning/sparring og interim management.

     

 

 

 linkedin-logo

 

Kontakt

Tlf: +45 21 72 81 99

Mail: info@winspire.dk